Carolien Boekhoven | Carolien
903
page-template-default,page,page-id-903,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

WE.MAKE.LEARNING.WORK.FOR.TRAINERS.

Hallo, ik ben Carolien Boekhoven.

Samen met mijn compagnon Martijn Poolen heb ik het bedrijf Learning Heroes. Bij Learning Heroes kunnen organisaties terecht voor Visie-, & concepttrajecten, Content ontwikkeling, Learningsoftware en Service en support. Wij bieden de ideale mix van creativiteit, deskundigheid, focus en enthousiasme. Wij werken met passie voor uiteenlopende organisaties en staan dichtbij alle ontwikkelingen in de markt rondom online- en blended learning, academies, trainingen en trainers en kennisplatforms. De markt rondom learning verandert en Learning Heroes zit vaak al aan de tekentafel tijdens visie-, en concepttrajecten om toekomstige learning business uit te denken, uit te werken en te implementeren.

 

Steeds vaker zoeken trainers en trainingsbureaus ons op voor advies en coaching. Voor ondernemende trainers hebben wij speciaal het SLIP-programma ontwikkeld, dit is het verkorte traject van wat wij bij grotere organisaties inzetten. Ambitieuze trainers zijn zich bewust van die veranderende markt en willen zichzelf daarom uitdagen aansluiting te blijven vinden. Dit doen ze door hun aanbod en zichzelf te innoveren. We gaan met elkaar verkennen, veranderen, verdienen. Dat maakt het een investering in jezelf, in je aanbod en je business. Zo blijf jij succesvol trainen en uitdagende trainingen ontwikkelen. Wat natuurlijk het allerleukste is om te doen!

 

Wil je meer weten? Mail of App en ik neem contact met je op 06 14 985 985 | carolien@learningheroes.nl
Bellen mag natuurlijk ook!